Bland maskrosorna

Långt eller kort, det är frågan(?)
Avstånd
Hårlängd


För 4 år sedan.


En flygtur senare.

Det har varit skönt. Fruktansvärt skönt. Eller alldeles underbart. Regn men ändå en massa sol. Med alla, tillsammans. Det börjar kännas nu, att det packas ihop, men alla flyttar inte, vissa har inflyttningsfest. Det har varit en bra helg, på alla sätt, men, ändå är det något som bränner. Något som är lite fel. I natt vill jag sova och inte läsa. Jag vill ha kontroll över situationen och inte som vanligt sopa i hörnen och få korthuset över mig. Det är inte rättvist, det är inte ens kul.

Hur många gånger har jag inte snuddat vid samma tankar samma problem, det är ironisk och fantastikt komiskt om jag hade stått brevid och sett på men inte nu, nu är det bara snurr, jag är yr. Men glad på något sätt ändå fastän det dåliga samvetet tär över att jag inte tar mig tid att ringa till dig, dig som jag saknar fruktansvärt.


Inflyttningsfest Sanna/Per.

Min (hemliga) dröm


Snart kommer en
ny bok ut, av en suverän författare. Jag borde ta itu med att läsa alla mina gammla texter, kanske våga.

Basic.


Sammanfattning av Medieevent 2009. Extremt naturligt helt enkelt.

Att tro.


Och störst av allt är kärleken. Oavsett om låten är överblivet material så är ändå texten rätt. Det sista som lämnar oss är hoppet. Efter en underbar lördag skiner solen och soleksemet är ett kliande faktum samtidigt som alla de andra är på havet. Myggbett på benet och fräknar, jag tror på sommar.

Glader:



1602

Hittade en presentation som är bland de bästa , min hornhinna vill inte släppa taget helt och kanks är det bra, för det 'är ju så rätt. Precis så som det är.

ATT SNUBBLA....


... OCH RESA SIG IGEN

Hitta en egen väg


Dagens insprationsletande har gett upphov till en mäng nya bilder.

Hur vet jag att jag väljer rätt? När är det rätt? Varför är det fel? Vem väljer? Vem måste välja? Steg för steg, en fot efter den andra, eller båda först? Jag vill inte stå stadigt med båda fötterna jag vill sväva, åtmindstonde måste väl det vara ett sätt att kanske till nästa sommar våga sitta i bikini?
Höger eller vänster. Höger hjärnhalva gör ont. Vänster knä ondare. Men vad gör det när jag ändå inte vet vad som är rätt, vem har bestämt att inte ha ont är det rätta? Smärta får ju faktiskt andra känslor att tvingas påvisas mer. Jag är trött jag är frusen och allt jag vill är att likt ett duntäcke sväva ner på sängen.

Hur vet jag vad jag ska välja och hur vet jag att jag väljer rätt? Det som är rätt idag kanske är fel imorgon. Eller tvärtom.


Tonhöjning.

Vem har bestämt att just idag ska vara dagen då huvudet verkar leva ett eget liv, benen viker sig och allt känns allmänt luddigt. Jag är besviken på den öppna föreläsningen, samtidigt irriterar jag mig på den förlorade arbetstiden, hade jag stannat kvar på mitt råttfälle-liknande-kontor så kanske jag hade klarat av att göra klart hela presentationen innan åskmolnet drog in i mig. Ikväll blir det en flipp eller flopp, blekningen av Sannas får måste bli en flipp och jag hoppas att Malena blir detsamma. Bara för att.


På 8:de våningen är himlen nära.

Dagarna går. Idag är tredje gången gilt, så jag håller tummarna, när jag inte håller mig om magen som har fått frispel, lever sitt egna liv och gör ont, ack så ont. Men jag kan inte klaga, jag har inte ens ett skrubbsår i jämförelse. Där är det nästan så att man kan snudda vid molnen, jag är glad att det inte var jag som vaknade på en sal med 6 andra idag och får besked om att en av dem flugit iväg. Slutat andas i sängen bredvid. Kall. Men ändå njutfullt.

Helgen har varit fylld av bildletande, hittat de där misslyckade med solens strålar som stör men ibland så faller de rätt, som ett magiskt skimmer, som nedan, när vi alla var samlade. 2+3 är fem kusiner.


Tick.

Inte visste jag att jag var en matamatiker. Men, som jag räknar timmar, minuter och sekunder för närvarande så kanske min tilltro om mig själv felat konstant, kanske är det vad jag är egentligen. 60 timmar.

Bra besked.

Jag fick ett halvår till. Det känns bra, skönt på något sätt. Jag kommer nog ändå försöka hinna med att läsa lite i höst, så gått det går, för mitt eget välbefinnandes skull. Jag vill ha mer med mig när jag står där 31 januari och blir arbetslös för första gången någonsin. Men man vet aldrig, kanske kommer något annat upp och jag hoppar på eller av.  


Holtman

Suveränt underbart. På något vis kom solen genom vårregnet.

Äntligen. Skärgårdsdoktorn kommer tillbaka, lägger till och tar över. Film 2010, det pirrar till och jag längtar. Vill hem och läsa mina böcker, hem och kolla på alla avsnitten, fara ut bland stenar och öar. Till Saltö. Den äkta Saltö. Det fantastiska huset och den alleles underbara doften av hav.

Läs här.