Beslut.

Oj så jag funderar. Huvudet värker. Fest eller inte?! Ska man fira eller ej?
Måste ut med inbjudningar snarast om det ska bli av. Om det nu blir av.

Rosa bubbel

Ikväll ska vi tydligen gå ut. Jag måste finna lusten. Har inhandlat jordgubbs vin, mousserande, som jag tänker korka upp så snabbt jag kommer hem. Det har jag lust med, men inte att svettas tillsammans med andra och vara pigg. Ibalnd är det som om jag skämms för min trötthet, men det ska jag banne mig sluta upp med. Jordgubbar är väl ett vårtecken? Åtmidstonde smakar det sommar och värme.




Listat


Idag är en dag när allt måste bli gjort nästan samtidigt. Jag har en enorm utmaning framför mig imorgon. Strukturen är lagd men nu är det dom sista detaljerna som måste lösas och nya frågetecken har uppkommit. Att tygla kontorsråttor är tufft.


Hej bling.

Investerat i finaste ringen.
- Den är jag värd.


Vilken fredag.

Så här ekande är sällan min kalender. Men idag är speciellt. Mina ögon svider, jag skriverlistor på åsikter och människor. Excellark efter ark. Tur att det inte var så fullt som det hade kunnat vara i kalendern för allt har tagit si så där 2h längre än det skulle. Jag behöver helg, snart stämplar jag ut för idag. 




24

Måste bara skriva det. Medan jag är det. Åldersnoja? Ja, tydligen.

Med vita knutar.

Jag är frisk. Det gick ungefär lika snabbt som det kom. I lördags insåg jag plöstligt att jag hade tre stickade tröjor på mig och frös ändå, tempen visade 39,5. Sedan har vi hållt på så jag och febern, bråkat fram och tillbaka. Men nu har jag varit fri några dagar så idag är det tillbaka till verkligheten. En solig sådan. Vissa dagar är den här staden bara så vacker, som idag. Jag skulle vilja bo i ett av husen vid ån. Tror det skulle passa oss.


Stort ska det vara.


Det här är kanske de coolaste ljuslyktorna som finns. Den största är stor. Gigantisk. Som ett litet huvud, ett ljushuvud. Och jag älskar det.

I verkstan!

Jag skriver egentligen bara för att skriva. Så bloggen inte dör. Fastän det har den nog redan gjort. Funktion?
Som en liten sköldpadda som smiter in i sitt skal. Men jag ska nog ta tag i det igen. För ord är ju det bästa jag vet. Som grädde för själen när de får flöda fritt. Felstavningar hit eller dit spelar liksom ingen roll ju, bara de flödar.

Solen steker på mitt ben. Jag är nästäpt som tusan. Kanske är det vår? Eller så är det bara polyperna som intagit en ny skepnad liksom visa att de finns där innan de snart ska tas bort. Skriver och skriver men nu har jag paus. Liksom rensa hjärnan från allt som heter strategi, strategiskt. Målgrupper och informationsbehov. Mitt behov nu är mat. Jag behöver veta vad som finns att äta just idag. Det är kaos på skrivbordet, men ett bra kaos för jag har dunderkoll genom mina olikfärgade överstrykningspennor. Fråga mig inte varför men sitter på laptopen istället för att docka mig till stora skärmen och det riktiga tangentbordet. Jag får liksom mer driv på skriften när jag är på laptopen, tangenterna är så lätta och det går att springa runt så fort. Dessutom har jag prytt (nä, det där med böjningen måste ha blivit fel, pyntat är nog mer rätt) min dator med nyckelorden jag arbetar med just nu. Eller snart igen.

Mina ord idag.