Styrka.

Just nu är det min höjdpunkt, vårens bästa TV. Jag är glad att inläggningen sker efter finalen, fastän jag knappt vågar säga det högt. Alla säger att i år har låtarna varit dåliga, men det tycker inte jag, mina favoriter ryms förhoppningsvis alla i finalen, om jag har tur. Känslan låten ger är viktigast. Kanske är det därför jag gillar just den här, för textens skull eller den känsla texten ger mig, att göra något omöjligt möjligt.

Borde fixa pass

Hade glömt av den här låten tills igår kväll och danstv. Det är så man vill åka iväg på en gång. Fixa pass och sola. Kunna dansa och ha blommor i håret, sand mellan tårna och fräknar.

Underbart.

Inte tycker jag att den ska vinna men ändå. Den gör mig glad, varm och somrig i hjärtat. Det droppar från taket och mitt nya armband glänser. På något sätt tycker jag melodin är en beskrivning av alltet. En sån här dag, som är speciell på alla vis. Underbart.

Det är något.

Fortfarande kan jag inte sluta sluka hennes böcker. Fortfarande kan jag inte sluta hoppas att jag en dag skriver jag med.Fortfarande kan jag inte sluta tänka att författare och Emma klingar bra ihop.

Men mitt bokslukande skapar också problem, när jag slukar en bok jag väntat ett år på börjar väntan igen. Det är då jag säkert efter alla andra ser
texten. Ska jag nu lära mig läsa deckare? Tydligen.