Förkläde på?

Gjort iordning fredags-fika-schemat på jobbet. Gott. Borde bli bättre på allt det där, baka och laga nyttigare dessutom. med kaffekoppen i högsta hugg har jag avnjutit min rast med att leta recept, dock utan fynd. Men jöses om man var lika god och glad som Leila nedan, då skulle man inte behöva leta recept på nätet inte.


Ta mig tillbaka

Jag vill ha solsken, solbränna och till och med soleksem. Ja, det vill jag.



Runaway

Jag bara springer. Andas inte.

När löven faller och marken blir röd


Inspration från: Monki, H&M, indiska, Friis & Co


Laddar.

Det viktigaste är vetskapen. Kvällen avslutas som den ska. Så som det är tänkt med dig. Imorgon med ny luft i lungorna får jag ta steget in i de skuggade molnen.



Ut genom dörren.

Jag packar ihop. Min första riktiga semester är färdig, klar och solbränd.

Den stora kramen

Såg Sommaren med Göran igår.Tillsammans. Tillsammans med världens bästa Clara. På söndag ska vi ha en heldag på tu man hand, bara vi. Det är underbart med vänskap. Filmen var in i minsta detalj bubblande av skratt från oss fyra. Verklig. Verklig sommar.

Efter sol.

För en vecka sedan grillade vi. Mitt- i- naturen- filmade den lilla rävungen och skrattade. Vissa stunder fastnar lite mer än andra. Dröjer sig kvar lite längre och värmer lite mer. Det var en precis en sån stund. Idag är en sån dag, på tåget imorse och nu, bland rosorna är värmen fortfarande kvar men, att mobilladdaren är där jag inte är och du är där du är, det kyler lite.

När storken kom till byn.

Den nya lille krabaten i släkten är underbar. Sagolik. En liten solstråle.

Vissa nyheter gör det inget att man får reda på lite efter alla andra. Nyheter som denna gör mig glad, lycklig och förväntansfull, förväntansfull på hösten.

2009-07-13Den 21 september släpps nya albumet "Tänk om jag ångrar mig, och sen ångrar mig igen" Albumet spelades in senvåren 2009 i Grouse Lodge på Irland och arbetet slutförs i Stockholm under andra halvan av juli. Bandet är samma som på förra plattan fast kompletterat med Anna Stadling och Malin-My Nilsson, bägge välbekanta för Winnerbäck-fansen. Ola Gustafsson och Lars Winnerbäck har delat på rollen som producent. Omslagsdesignen är signerad Karl-Magnus Boske och alla fotografier är tagna av Lars Winnerbäck.

Albumet släpps även som en limiterad box som, förutom nya CD-albumet, innehåller sångboken "112 Sånger", en vinylversion av nya albumet samt ett antal fotografier av Lars Winnerbäck. Allt i en snygg box i LP-format.

Redan 21 augusti kommer dock första smakprovet i form av singeln "Jag får liksom ingen ordning". Den går samtidigt ut i butik, för digital nedladdning och till radio.

Fantastiska vindar.

I land. Bästa av stunder i en hel vecka.