Co.

"Döden är en förutsättning för att man lever"

"Att ha en klump i magen är energi"

Se.

Hjälte

Det här är kanske den häftigaste kampanjen jag tagit del av någonsin. Vilkenb fingertoppskänsla, vilken kraft.

En riktig
hjälte.

Känsla.

- Jag har aldrig förr sett solen gå upp under en spelning men det gjorde den i Borlänge, man kan se hur det ljusnar under konserten. Det var en sån där sommarnatt som man aldrig vill ska ta slut och jag är glad över att den finns kvar nu, säger Håkan Hellström i ett pressmeddelande.

Det är något smått magiskt i hans ord. Hjärtat liksom växer och ler. Vilket fantstiskt citat och vad jag tror början på något stort, större.


Foto: Emma

Naturligt är vackrast


Löa 091030

Med mörk röst.

Men vad är det för fel på vissa människor? Det är inte jag som är knäpp den här gången. Men seriöst, vänd på situationen och det hade varit ramaskri eller vrål snarare. Hur tänker ni?


Rod.

Annars lyssnar jag på tantmusik idag. Tycker det är läckert.
http://open.spotify.com/user/englaemma/playlist/7zN62iBWbLxHTLUs9LWnbC

Skilda världar

Undrar vad det egentligen var som var bra med dom, såporna. Kanske att de oftast var 30 minuter långa avsnitt eller bra att deras liv var så tillrörda att våra egna för en stund verkade så mycket enklare och lätta att hantera rätt (?)

Men vilken var bäst? Jag vet inte, kanske ingen. Men den här är den jag på något sätt idag är mest nyfiken på, vad hände egentligen? Hur slutade det?


Sweet


Jag vet inte varför men det går rysningar längs hela ryggraden. Som om mina känselspröt gick på högvarv (om jag hade haft såna) Den är fantastisk egentligen, första strofen -allt. Och på något sätt är det lite otroligt att de är dalmasar och lika gamla som jag och ändå, sån enorm känsla. Stort.


Kärlekens vindar.

Det har hänt mycket den senaste tiden. Vissa dagar händer allt och nästa inget, men sammantaget mest glädje. Kärlek och glädje.

Vi blev bjudna på namnfest, vid bäcken med lyktor i träden och en ensam trumpet som ljöd var stämningen underbar. Namngivelsen övergick till bröllop och ingen blev väl egentligen förvånad men mest överraskade. Kärlekens mystik.

Sanna fyllde 20 och äntligen fick även jag vara med och fira fullt ut. I lördags hamnade vi på Student Idrottsgalan, och jag har nu gjort hjort. Det var slumpartad bordsplacering och på något konstigt vis hamnade vi tillsammans ändå. Det var reklamjinglar som skulle passas ihop och nog var det ganska komiskt att vi hamnade tillsammans. Skönt och kul.

2010 kommer inledas med nya vindar i det mesta, konstigt det där hur allt alltid har en förmåga att sammanfalla.