Fasaden.

Olägligt. Jag bygger murar för att skydda mig mot konsekvenserna. Frågade hur jag mår. Det är bara jag som vet svaret. Det är bara jag som vet hur det känns att vända ilskan innåt mot mig själv. Hur mår jag? Jag försöker le så mycket jag bara kan, passa på att skratta när det ges tillfälle, kanske är det vad som sägs; att jag mår bra, jätte bra. Hur fel kan man egentligen ha(?)

Kommentarer
Postat av: Anonym

vännen vad jag förstår dej och känner igen mej... min lilla buse och jag går promenader varje dag, säg bara till om du vill vara med!! :)

2008-02-05 @ 10:03:35
Postat av: Anna

Jag vände också ilskan inåt länge men tillslut bubblar det ut, då blir man arg på allt, så arg att man inte vet vad man ska göra av den och man börjar hata hela världen. Det är farligt att vända den inåt för länge tror jag, viktigt att hitta sätt att få ut den, att försöka sätta ord på den...

Postat av: MIkaela

Vet du vännen? Det är inte så bra med sånna där fasader. Bättre att visa hur man verkligen mår. Att erkänna det för andra såväl sig själv. En dag rasar muren och då kommer du må värre än du någonsin trodde att du kunde.
Du är värd så mycket mer!!!

2008-02-09 @ 12:46:22
URL: http://mikaaaelaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback