Göteborg

Hemma igen, efter en tågresa som känndes likt en evighet, konstigt eftersom resan ned var det motsatta. Det är roligare att resa tillsammans. Havsluften har gjort mig gott och hostan är borta, tröttheten är stor. Intensiva dagar med mycket kunskap, skratt och gång. En tågresa och middag i Örebro, väl framme i Göteborg en trevlig onsdagskväll vid Vasaplatsen efterföljd av tidig morgon på Svenska mässan. Just nu renskrivs de gigantiska antalet sidor som kladdades ned, samtidigt som svordommarna flyger vilt över både icke fungerande mail och frånvaro av utlovade scheman. En aning irritation över dagen i övrigt råder också, men det blir nog något bra av det här med. 

Göteborg visade sig från sin allra bästa sida. Solen sken, kylan var kylig men människorna hjärtliga. Vi representerade och argumenterade. Var yngst men kanske mest intresserade och intressanta. Vårat namn var exotiskt och min dialekt ännu mer spännande, hur Clara hamnat i "norr" var ett mysterium de inte förstod sig på. Svenska mässan är gigantisk och oroskänslan över ansvaret kom som på beställning, men det kommer gå toppen. Träffade ansvariga och presenterade, vi kommer få besök från flera håll och inspektion; grönt kort till oss. Vi vandrade likt reklampelare fram utan att bära loggan, vår reklam var istället vi, vi, vi; vår blotta existens som gav upphov till funderingar och förklaringar. Med ny kunskap i bagaget som väger tungt i cv:n lämnade jag stan medans Clara stannade längre. Innan tåget avgick hann vi avverka några andra måsten och tillfredställa behov. Tre nya tröjor följde med hem, bland annat.  




***

Kommentarer
Postat av: soffi

Kul att allt gick som smort:) fast lite besviken över att du inte fortsatte ännu mer söderut eller tja...när du var på gång.
fin den nya jackan var (fattade jag väl, sluta klaga!)
kram

2007-10-26 @ 17:28:29
Postat av: Anonym

och sen när klunkar du kaffe som på bilden? aaa fattar det är som ett led i din nya framgångssaga du dikterat i si så där snart ett år va, om jag har rätt???;)
puss J.

2007-10-26 @ 22:22:14
Postat av: Anonym

åh så fin bild på dig emma!!!!
ni verkar vara tvillingsjälar ni två:) sött!

kram petra

2007-10-29 @ 21:48:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback