Livstrassel.

Kunde inte dölja de när dörren öppnades och famnen fanns där. Lät det komma, tårarna rann och hans tröja blev våt. Han torkade mina tårarna och det kom nya. Nu ska jag vara stark.

Kommentarer
Postat av: Anonym

vet du vännen, man behöver inte alltid vara stark. ibland måste man få vara liten också för att orka...


det blev ingen marknadsföring utan jag skippar helt att läsa nån kurs nu och läser en extra till våren. orkar inte ta tag i saker och ting just nu så tror de blir bäst så. du är sååå välkommen hit på idol-mys och smarrigt å äta på fredag!!! Kanske lite pyssel om vi hinner med det med?? :D

2007-11-07 @ 12:00:18
Postat av: Caroline

Okej, ja jag har ju en full flaska kvar så den får några fler försök :) Haha det var ju faktiskt komiskt! :) Ha en bra dag, kram!

Postat av: Anonym

rubriken är så träffande.

du kan väl ringa nör du har tid, fast dte evrkar som du sällan har det. synd.

kram mr H.

2007-11-07 @ 14:28:58
Postat av: Anonym

iiiiih duuu nu har jag shoppat loss på pyssel så du kommer bli så aaavis!! :D vi MÅSTE PYSSLA nån dag!!! jag har 8 (!!!) olika saxar, en sån där svamp som mamma hade, lite olika papper, pennor, en hjärt-utskärar-stämpel grej, världens bästa limgrej + såna där upphöjarkuddar å.... hmm sen kommer ja inte ihåg va ja köpte mer... :) men vi måste pyssla som sagt!!!! kanske kan ta de på fredag också om du ändå kommer förbi? =)

2007-11-07 @ 19:10:11
Postat av: Anonym

dagens absoluta tips!!

www.personligalmanacka.se

jag har beställt redan :D:D:D

2007-11-08 @ 14:30:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback