En prisad stad!

Klockan ringde just när jag hade svävat iväg på till drömmarnas land, åtminstonde känndes det så. Olidiligt tidigt började min znozning.
Så vaknar man upp till ett Falun som vunnit Jeringpris, nej just ja, det var visst Sanna Kallur, men hela Falun firar med stolthet att byggdens noblaste idrotts dam fått svenska hjärtan att bulta lite extra och låtit henne hoppa över hjärtats häckar/hinder. Fröken Kallur besitter samma förmåga som prisade Magda och Carro, hon går rakt genom rutan hem till både dig och mej. Folk får säga vad dom vill, men att Sanna fick årets Jering känns oerhört rätt och mitt dalkulla hjärta inte bara bultar stolt utan det slår volter.
Grattis Sanna, grattis Falun, grattis Dalarna, grattis Sverige -Sanna är från och med nu vår drottning.

Klarat av läsningen av ännu en uppsats och konstaterar en aning skrämd att det verkar som om vi snart får lägga till ännu ett land på den plats vi kallar "jorden". World of Warcraft kommer genom sina nya funktioner i januari att populationsmässigt ha lika stor befolkning som Sverige. Skrämmande utveckling och samtdigt en intressant aspekt att nämna vid ventileringen av denna uppsats som är skriven av en passionerad spelare. Uppsatsen känns komplicerad och att nu fila ihop en kort sammanfattning av den känns en aning svettigt.

Konstig vecka om inte annat, tidiga mornar och ensamma kvällar. Eller ok då, inte igår men alla andra kvällar kommer blir kalla. Ser fram emot helgen, hoppas på att vi kan hitta på något alldeles speciellt att göra och bara njuta av att som Fredrik Seghemyr klassiskt uttalade sig vara "mellan två jobb", men här handlar det mer om "mellan två kurser", kanske det mest njutbaratiden? Åh, två dagars fullständig fullkommlig fantastisk ledighet.
Kaffet kallnar, dags att kämpa vidare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback