Hemsk dag

Fredag, vilken hemsk fredag

Vaknade och kände att det var nått som inte riktigt var som det skulle i kroppen men tänkte att en promenad och luft skulle göra susen. Gick samma tur två gånger bara för att jag inte orkade vara fantasifull. In i värmen och blötte ned halva lägenheten med all snö som sakta smälte från min jacka. Småsvettig trots kylan och den där lustiga känslan återstod men tänkte att en dusch och frächa kläder skulle bli bra.

När de bekanta röda och gula lamporna började blinka framför ögonen på mig förstod jag att denna kontiga känsla inte skulle avvärjas med varken promenader, dusch eller mina försök att ignorera den. Dags för ännu en dag med knaprande på piller, ännu en dag då jag är rädd att bli tabletttokig.  Jag har inte tid med detta, jag har inte tid att vänta på att dom där vita tabletterna ska ge värkan, jag har väntat hela dagen men inget händer det enda som sker är att lamporna blinkar mer och mer, ångesten växer och grannarna tror nog jag är magsjuk med tanke på de konstiga ljuden som kommer från min lägenhet när jag får panikpanik och måste k****s för att det gör så ont. Tror huvudet snart sprängs. Jobbigt att vara ensam när det blir så här men kanske samtidigt bra för att mitt sällskap idag är den raka motsatsen till trevligt.

Kan inte plugga, jag ser inte bokstäverna när jag läser, en rad går bra ungefär en gång i timmen. Orkar skriva men vad ska jag skriva när jag skrivit allt som går att skriva?
Hyresvärden ovanpå härjar som aldrig förr, snart står jag inte ut frågan är bara om man kan skälla ut sin hyresvärd utan att det får konsekvenser.
Vill dra täcket över mig och börja om dagen från början. Blä.

Kommentarer
Postat av: lin

hoppas tentan går super imon, säker på att du fixar det om inte du gör det vem gör då det???? se bara till att ha den där speciella styrkan med dig som du brukar ha och så ger du allt du har. :)
weee!!!!

2007-02-23 @ 19:09:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback