Solen glimmar och regnet faller emellanåt.

Så kom sommaren. Intensiva dagar med solen i ögonen. Lata dagar och underbart att vara ledig. Släktmiddag hos morfars idyll förgylldes med fiskande och kräftupptagning men mest lek med lill tösen som snart återvänder inte hem utan till sitt paradis Arruba vilket gör att planera på att packa ned mig i någon av hennes väskor är långtgångna.  


En tisdag vid stranden. En sista träff innan annat tar vid återigen. Magaluf och Lofthus för den ena och Eskilstuna för den andra. Sommarens första dopp i varmt vatten. Kramp när skrattmusklerna arbetar hårt. Efter en lång dag i solen fortsatte dagen på Piren och ett restaurangbesök rikare. Känslan av utlandet var påtaglig. Önskar mig fler dagar som denna. Tillsammans med er.

Veckan har inte blivit som den var planerad att bli, men kanske är det som är det bästa med sommaren att spontanitet får råda och kan ge effekter som är oanade. Lite ledsen fortfarande men var dag som går torkar tårarna lite mer. Var minut med er gör det lite lättare. Gårdagens tur hem till nya hemmet var kort men bra, men önskar att anledningen till turen var en annan. Plockade upp korten igår och känslan som kom över mig var tung men efter att ha provlegat den nya sängen var ordningen lite mer balanserad och arbetet fortsatte även om det kändes konstigt att byta ut vissa av korten till andra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback